LIPUNMYYNTI

Yleistä

Lipunmyyntimme palvelee vuorokauden ympäri osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/soittorasia
Saavu tilaisuuteen hyvissä ajoin, sillä esityksen alettua sisään pääsee vasta väliajalla. Autolla TeatteriTalolle saapuminen tapahtuu Hiekkaharjuntien kautta ja pysäköintipaikkoja on piha-alueellamme rajallisesti. Mikäli tarvitset neuvoja perille löytämiseen tai ajo-ohjeita; olethan yhteydessä Infoomme 050 366 3232. Piha-alueemme on varattu pysäköintiin ja maksuttoman pysäköinnin takaamiseksi asiakkaillemme on alueella pysäköinnin valvonta. Muista piha-alueella pysäköidessä parkkikiekko! Pysäköintiin voi käyttää myös entisen Suomenkylän päiväkodin parkkialuetta sekä Malmintietä. 

Miellyttävän esityskokemuksen takaamiseksi suosittelemme asettamaan puhelimet lentokonetilaan. 
Muistathan, että tilaisuuden kuvaaminen tai muun kaltainen tallentaminen on kielletty. Esitysten jälkeen hahmot ovat yleensä ottaen tavattavissa ja silloin voit kuvauttaa itsesi hahmojen kanssa. Kuvia Teatterikokemuksesta saa jakaa sosiaalisessa mediassa ja merkitse meidät! Voit myös käyttää tunnistetta #teatterisoittorasia 

Ennakkolipunmyynti

Lipunhinta on edullisempi ennakkoon ostettuna ja näin varmistat pääsyn haluttuun esitykseen. Ennakkoon hankitulla lipulla sisäänkäynti pääovesta. Otathan lipun valmiiksi paperiversiona tai mobiililippuna. Kohtele paperista lippua kuten rahaa, rikkinäinen tai kadonnut lippu ei kelpaa. Ethän myöskään itse tarkasta lippuja!
Emme vaihda käyttämättä jääneitä tai kadonneita lippuja.  

Ovilipunmyynti

Alkaa kun ennakkolipun hankkineet ovat saapuneet ja tilaisuudessa on vielä tilaa. Ovilipunmyynti tapahtuu sivusisäänkäynnin kautta. Kannattaa varautua odottamaan! Teatteri ei takaa pääsyä esitykseen.
Maksuvälineet: Käteinen ja maksukortit

Väliaikatarjoilut

Vältä ruuhkaa väliajalla ja tilaa lipunoston yhteydessä väliaikatarjoilut. Esitä väliaikatarjoilujen varaustunnus lipunmyynnissä ennen esityksen alkua niin tarjoilut odottavat valmiina väliajan alkaessa.

Teollisuustie 19, 06100 Porvoo
teatterisoittorasia.com
info@teatterisoittorasia.com
050 366 3232

Lipunmyynti

Seuraa ja tykkää

Ajankohtaista

KEVÄT 2024

Kultaiset satunäytelmäni 
SAAPASJALKAKISSA
SU 24.3. klo 15
LA 13.4. klo 12
Liput tästä ja ovelta 20min ennen esityksen alkua

SUURI Noitakokous ja SUUREMPI Munanmetsästys 2024
TO 28.3. klo 18-19
LA 30.3. klo 12-13
Liput tästä ja ovelta 20min ennen tapahtuman alkua

Kansainvälinen Lastenteatteripäivä yhdessä Vekarafestiksen kanssa!
LA 23.3. klo 11-15
Maksuton tapahtuma

 

©2024 Teatteri Soittorasia
Kaikki oikeudet pidätetään