LIPUNMYYNTI

Yleistä

Lipunmyyntimme palvelee vuorokauden ympäri osoitteessa www.lippuautomaatti.fi/soittorasia
Saavu tilaisuuteen hyvissä ajoin, sillä esityksen alettua sisään pääsee vasta väliajalla. Autolla TeatteriTalolle saapuminen tapahtuu Hiekkaharjuntien kautta ja pysäköintipaikkoja on piha-alueellamme rajallisesti. Mikäli tarvitset neuvoja perille löytämiseen tai ajo-ohjeita; olethan yhteydessä Infoomme 050 366 3232. Piha-alueemme on varattu pysäköintiin ja maksuttoman pysäköinnin takaamiseksi asiakkaillemme on alueella pysäköinnin valvonta. Muista piha-alueella pysäköidessä parkkikiekko! Pysäköintiin voi käyttää myös entisen Suomenkylän päiväkodin parkkialuetta sekä Malmintietä. 

Miellyttävän esityskokemuksen takaamiseksi suosittelemme asettamaan puhelimet lentokonetilaan. 
Muistathan, että tilaisuuden kuvaaminen tai muun kaltainen tallentaminen on kielletty. Esitysten jälkeen hahmot ovat yleensä ottaen tavattavissa ja silloin voit kuvauttaa itsesi hahmojen kanssa. Kuvia Teatterikokemuksesta saa jakaa sosiaalisessa mediassa ja merkitse meidät! Voit myös käyttää tunnistetta #teatterisoittorasia 

Ennakkolipunmyynti

Lipunhinta on edullisempi ennakkoon ostettuna ja näin varmistat pääsyn haluttuun esitykseen. Ennakkoon hankitulla lipulla sisäänkäynti pääovesta. Otathan lipun valmiiksi paperiversiona tai mobiililippuna. Kohtele paperista lippua kuten rahaa, rikkinäinen tai kadonnut lippu ei kelpaa. Ethän myöskään itse tarkasta lippuja!
Emme vaihda käyttämättä jääneitä tai kadonneita lippuja.  

Ovilipunmyynti

Alkaa kun ennakkolipun hankkineet ovat saapuneet ja tilaisuudessa on vielä tilaa. Ovilipunmyynti tapahtuu sivusisäänkäynnin kautta. Kannattaa varautua odottamaan! Teatteri ei takaa pääsyä esitykseen.
Maksuvälineet: Käteinen ja maksukortit

Väliaikatarjoilut

Vältä ruuhkaa väliajalla ja tilaa lipunoston yhteydessä väliaikatarjoilut. Esitä väliaikatarjoilujen varaustunnus lipunmyynnissä ennen esityksen alkua niin tarjoilut odottavat valmiina väliajan alkaessa.

Teollisuustie 19, 06100 Porvoo
teatterisoittorasia.com
info@teatterisoittorasia.com
050 366 3232

Lipunmyynti

Seuraa ja tykkää

Ajankohtaista

KESÄ 2024

Rakastetut ystävykset
VIIRU JA PESONEN
Viirun syntymäpäivät

LA   6.7. klo 14:00 
Liput tästä ja ovelta 20min ennen esityksen alkua

TULOSSA! 
Aikuisille | Kotimainen komedia
TÄYDELLINEN TALOYHTIÖ 
Ensi-ilta KE 14.8. klo 19:00
Muut esitykset 18.8.-29.11.
Liput tästä ja ovelta 20min ennen esityksen alkua

TPO 2024-2025 
Teatteritaiteen perusopetus
Ilmoittaudu mukaan Teatteriryhmiin
Porvoossa | Askolassa | Loviisassa
Lue lisää…

©2024 Teatteri Soittorasia
Kaikki oikeudet pidätetään