Logotuotteet

Teatteri Soittorasian TPO Logotuotteet 

Tänä vuonna TPO:n tuotteet uudistuvat ja tuotteissa pyritään kestävyyteen sekä laatuun. Näin ne kestävät käyttöä ja aikaa paremmin, eikä jokaisena lukuvuotena tarvitse tilata uusia. Lasten ja nuorten toiveesta on tuotteisiin tuotu Teatterin oma karuselli-logo! Tuotteiden materiaalit ovat laadukkaita ja mukavia päällä.
Paitoja saa tilata myös vanhemmat ja sisarukset! 

>> SIIRRY TILAUSLOMAKKEESEEN! 

TEATTERIHUPPARIT
Vetoketjulla
Teatterin huppareiden koot ovat suuret, jotta ne voidaan pukea roolivaatteidenkin päälle lämmikkeeksi ja ne soveltuvat edustuskäyttöön esimerkiksi tapahtumiin ja tilaisuuksiin.
Vetoketju edessä ja kaksi taskua sekä piilotettu vetoketjutasku mm. puhelimelle, avaimille ja muille arvoesineille. Värinä vain musta ja kokoina S, M, L tai XL
Selkäpainatus Teatterin logolla ja rintapuolella kultaiset teatterinaamiot, Teatterilaboratoriolaisilla oma logo.
Aikuisilla ja Teatterin henkilökunnalla rinnassa myös Teatterin logo.
Kokotaulukko !HUOM! Koot XS-XL
Hinta 45€

Ilman vetoketjua (Myös pienten koot!)
Tätä on toivottu ja nyt se on täällä…Tämä huppari on istuvampi ja sopii vaikka kouluun! Hupparit soveltuvat treeneihin lämmikkeeksi sekä ryhmien edustuskäyttöön esimerkiksi tapahtumiin ja tilaisuuksiin.
Selkäpainatus Teatterin logolla ja rintapuolella kultaiset teatterinaamiot, Teatterilaboratoriolaisilla oma logo, Aikuisilla ja Teatterin henkilökunnalla rinnassa myös Teatterin logo.
Kokotaulukko Nuoret ja Aikuiset
Kokotaulukko Lapset (Taulukko tulossa! Koot 104cm-152cm)
Hinnat Isot koot 37€ ja 34€ Lasten koot

TEATTERIN T-PAIDAT VALKOINEN | MUSTA
Tekninen T-paita on hyvä ja ilmava treenivaate, joka hengittää ja kuivuu nopeasti hikoiltaessa. Paita on ohut roolivaatteiden alla sekä soveltuu myös muuhun treenikäyttöön. Etupuolella Teatterin logo.
Värinä valkoinen tai musta kaikissa kokoluokissa. Muistathan, että Oppilasmaksu sisältää kaikilla oppilailla mustan T-paidan. Voit halutessasi tilata lisäpaitoja. 
Kokotaulukko Lapset ja Aikuiset
Hinta 15€
* Saatavuus riippuu kokonaismäärästä!

TEATTERIN COLLEGET
Nyt voi treeneihin vaihtaa mukavat housut, eikä tarvitse huolehtia, että lempihousut kuluu treenatessa. Teatterin logo painatus lahkeessa.
Koot lapsille, nuorille ja aikuisille!
Kokotaulukko Nuoret ja Aikuiset
Kokotaulukko Lapset
Hinnat 24€ Nuoret ja Aikuiset | 22€ Lapset

KASSIT | VIHKOT
Teatterin Jumppapussi
Tavarat pussiin ja pussi olalle. Tässä pussissa pysyy treenikamat tallessa eivätkä kastu syksyn sateella tai kesän uimareissulla. Värinä musta ja Teatterin logo.
Materiaali: 100% polyesteri, Koko: 33cm x 45cm
Hinta 10€

Teatterin Puuvillakassi
Näppärät ja kestävät, pitkäsankaiset puuvillakassit vaikka treenikamoille.
Värinä musta ja Teatterin logo
Hinta 10€

!UUTUUS! Teatterin HEIJASTIN Treenikassi 
Tähän kassiin mahtuu… ja tämä kassi näkyy!
Vaihtovaatteet, eväät ja kässäri. Kassin kangas on kestävää heijastinkangasta, joka erottuu varmasti.
Värinä harmaa ja sivulla Teatterin logo (valkoinen teksti).
Materiaali: 100% polyesteri, Koko: 42cm x 38cm (korkeusxleveys) 
Hinta 15€

Vihkot
Teatterin logolla varustetut vihkot kahdessa koossa, joihin on näppärä kirjoittaa muistiinpanoja harkoista tai tehdä omia muistiinpanoja. Vihkoissa on huomioitu Teatterilaisten tarpeet merkinnöille ja tästä syystä aukeamalla vasen puoli on tyhjä ja oikealla puolella viivat. Näin voi merkitä ylös vaikka näyttämösiirtymät ja toiselle puolelle selitykset. 
Hinta 9€ A5 tai 14€ A4

MALLIT HUPPAREIDEN Rintalogoista eri ryhmittäin: 

TILAUSEHDOT
Tilaaminen on vapaaehtoista! Opetukseen osallistuminen ei edellytä tuotteiden hankkimista. Tilaus on sitova, eikä sitä voida peruuttaa. Asiakas vastaa koon valinnasta itse ja tarkistathan annetusta kokotaulukosta mittatiedot tarvittaessa. Alle 18 vuotias ei voi tilata tuotteita vaan tarvitsee tilaamiseen huoltajan/ täysi-ikäisen. 
Muutamia malleja tuotteista löytyy TeatteriTalolta, sekä paperilliset kokotaulukot tarvittaessa. Epäselvissä tapauksissa ja kysymysten osalta olethan yhteydessä Teatterin Infoon: 050 366 3232 tai info@teatterisoittorasia.com 

>> SIIRRY TILAUSLOMAKKEESEEN!