SYKSY 2020

TULOSSA pian lisää!

SYYSKAUDEN Avajaiset sekä Avoimet ovet LA 29.8. klo 12-14

OHJELMASSA: 
Perinteeksi muodostuneet Syyskauden avajaiset aloittavat Teatterin uuden kauden. Tule tutustumaan TeatteriTaloon, Teemasynttäreihin, sovittaan asuja sekä pistämään vaikka leikiksi. Poikkeuksellisista olosuhteista huolimatta luvassa on ohjelmaa tänäkin syksynä lapsille, nuorille kuin aikuisille. Ohjelma päivittyy kaiken aikaa Teatterin kotisivuilla ja sieltä löytyy myös ohjeet sekä tiedotteet turvalliseen teatterissa käyntiin www.teatterisoittorasia.com/tiedotteet

Kello 12-14 Paikalla porvoolainen kirjailija&dekkaristi Jaana Lehtiö esittelemässä uutta romaania ja kertomassa sen taustoja. Voit myös hankkia itsellesi lukemista! 

Tutustu Teatterin soitin ja laulu harrastuksiin ja kokeile soittimia soitin työpajassa opettajan Sanna Karjalaisen kanssa. Kokeilussa piano, viisikielinen kantele, akustinen kitara, ukulelen perusteet. Tiesitkö, että meiltä saat myös laulutunteja. 

Kello 13 Teatteritaiteen perusopetuksen INFOstartti jossa kuullaan tarkemmin lukuvuoden ohjelmasta ja aikatauluista sekä tutustutaan opettajiin. huipennuksena myös lanseerataan ja esitellään uusi oppilastietojärjestelmä EEPOS.tänä syksynä teatteri soittorasia käynnistää ryhmät myös Porvoon keskustassa. Varhaisiän TPO on muuttanut nimensä MiniTPO:ksi ja luvassa on paljon hauskoja kommelluksia teatteriharrastuksen parissa, vaikka verkkokurssilla. 
Lisätietoja www.teatterisoittorasia.com/tpo ja ilmoittaudu mukaan soittorasia.eepos.fi

Kello 14.15 viihdytään vielä yhdessä Kultaiset Satunäytelmäni – Punahilkka esityksen pyörteissä. Lavalla nähdään Teatterimme opettajat Pentti Kinosmaa ja Sanna Karjalainen. 
Luvassa on nopeutta ja vaarallisia tilanteita kun lavalla nähdään ensimmäisessä osassa seitsemän roolihenkilöä, mutta vain kaksi esiintyjää. Syksyllä nähdään uutuudet Adalminan helmi ja Saapasjalkakissa sekä Kultakutri.
Esitykset soveltuvat myös päiväkodeille ja kouluille jonne ne voidaan myös tilata.

LISÄKSI: Kello 17 nähdään Sirkus Aikamoisen esitys: Metsä – TeatteriTalon pihapiirissä ja Taikametsän siimeksessä esitys on vierailunäytös ja esitykset vain tänä viikonloppuna.
Liput ennakkoon www.lippuautomaatti.fi/soittorasia ja ovelta 30min ennen esityksen alkua.

VIERAILU 28.-30.8.2020
Sirkus Aikamoinen Metsä – The Forest Project 

Metsä – The Forest Project on luontopolun varrelle rakennettu sirkusesitys.  Esiintyjien johdattaessa yleisönsä metsän siimekseen, yleisö pääsee kokemaan ilma-akrobatiaa puiden latvojen keskellä, pariakrobatiaa puiden runkojen kanssa, koreografista kiipeilyä, akrobaattista tanssia ja puiden latvoissa humisevia äänimaisemia. Suomen kansan vanhat tarinat metsän hengistä ja uskomuksista antavat yleisölle aikaa kokea luonnon helmassa kiireettömyyttä, yhteyttä ja jaettua rauhaa. Rakentamalla sirkusesityksen metsään, taiteilijat pyrkivät vahvistamaan ihmisten luontosuhdetta ja parantamaan ihmisen luonnosta vieraantumisen aiheuttamia haavoja niin yhteiskunnan kuin yksilönkin tasolla.
Metsä -esityksen esiintyjät Viivi Roiha ja Henna Kaikula ovat suomalaisia kansainvälisesti menestyneitä sirkustaiteilijoita. Heidän polkunsa sirkustaiteen parissa on useiden vuosikymmenien mittainen. Ranskassa kouluttautunut Roiha on työskennellyt nimekkäiden ryhmien kanssa Ranskassa ja Suomessa. Hänen köysiakrobatianumeronsa on palkittu sirkuksen maineikkaimmilla festivaaleilla Pariisissa vuonna 2018. Kaikula on kouluttautunut esittävien taiteiden ammattilaiseksi Ruotsissa ja Australiassa, ja lukuisissa esityksissä taiteilijana toimimisen lisäksi toiminut festivaalin taiteellisena johtajana, kuraattorina ja ohjaajana.

Esitys sisältää alastomuutta.
Esitystä ei voi seurata lastenrattailla, pyörätuolilla tms. Metsäisen maaston takia on hyvä varautua asianmukaisella pukeutumisella ja kengillä.
TeatteriTalon Aula-kahvilassa herkkuja ennen ja jälkeen esityksen! 


Esitysajat:
PE  28.8 klo.18.00
LA 29.8 klo.17.00 + picnik/taiteilijatapaaminen esityksen jälkeen
SU 30.8 klo.14.00

Ikäsuositus: kaiken ikäiset katsojat tervetulleita
Liput: 15/10 euroa, Lipunmyynti ennakkoon www.lippuautomaatti.fi/soittorasia ja ovelta 30min ennen esityksen alkua. Alkuperäinen konsepti: Sade Kamppila & Viivi RoihaEsiintyjät: Viivi Roiha & Henna Kaikula

Esityksen kotisivu http://www.metsatheforestproject.info/
Sirkus Aikamoinen on vuonna 2009 perustettu sirkusryhmä. Alkujaan ryhmä oli hyvin porvoolainen, seitsemästä perustajajäsenestä viisi on kotoisin Porvoosta. Porvoossa on aiemmin nähty ryhmän ensiesitys Skaala vuosina 2009 ja 2010 Porvoon Grandissa. Ryhmä on 11 vuoden aikana laajentunut ja tuottanut 10 täyspitkää sirkusesityksiä. Ryhmän esitykset kiertävät nykyisin lähes koko EU:n alueella ja ryhmä saa valtion ja Helsingin kaupungin toiminta-avustusta.
Ryhmän kotisivu http://www.sirkusaikamoinen.com/

PerheAamut SYKSY 2020

Tervetuloa viettämään parasta laatuaikaa koko perheen PerheAamuihin! PerheAamujen ohjelma päivittyy tapahtumassa kaiken aikaa ja ai niin, PerheAamut ovat maksuttomia!

MA 17.8. klo 9.30-11.30
MA 7.9. klo 9.30-11.30
MA 5.10. klo 9.30-11.30
MA 2.11. klo 9.30-11.30
MA 7.12. klo 9.30-11.30

Tervetuloa mukaan… Liity tapahtumaan ja kutsu tuttavatkin mukaan! https://m.facebook.com/events/717208295523092?sfnsn=mo