Harrastustoiminta

Täältä löydät vapaamuotoisen Harrastustoiminnan ryhmätiedot, joihin pääsee osallistumaan vaikka ihan projektikohtaisesti. Alla olevasta ilmoitustaulusta löytyy ajankohtaisia tietoja toiminnasta! Tervetuloa mukaan Teatteriharrastuksen pariin!

FBbanneriKesä2019

Meillä vietetään Kesän parhaat päivät… tänäkin vuonna!
Tänä kesänä luvassa ovat Päiväleirit 5-13-vuotiaille kesäkuun ensimmäisellä ja toisella viikolla, sekä juhannusviikolla Teemaviikko, jolloin teema vaihtuu päivittäin ja jolle voi ilmoittautua vaikka vain päiväkohtaisesti tai myös koko viikoksi.

Päiväleireillämme TeatteriTalolla tehdään teatteria ja hassutellaan. Kouluikäisillä on mahdollisuus myös viettää Teatterin Yö viikon aikana eli yövytään teatterilla ja vietetään iltaa teatterin merkeissä hyvässä seurassa.
Päivittäinen leiriaika on klo 9-14 ja tarpeen mukaan ohjelmaa on myös luvassa klo 14-16. Tarjoamme kaikille lämpimän aterian päivittäin ja tarvittaessa järjestämme myös iltapäivätoimintaa. Ilmoita tarpeesta ilmoittautumisen yhteydessä!

Päiväleirimme soveltuvat myös niille, jotka eivät halua esiintyä vaan mieluummin nauttivat tekemisestä askartelun, leikkien ja arvoitusten parissa!

Hinta: 110€/90€* (sis. ohjelman, lämpimän ruuan, välipalan ja materiaalit)
Valinnainen Iltapäivätoiminta klo 14-16: 20€ (sis. ohjelman ja välipalan)
* Alennettu hinta kaikille Teatterilaisille ja heidän sisaruksille!

PÄIVÄLEIRI 1. ma-pe 3.-7.6. klo 9-14 (5-13 vuotiaille) 
ILMOITTAUDU mukaan tästä!

PÄIVÄLEIRI 2. ma-pe 10.-14.6. klo 9-14 (5-13 vuotiaille)
ILMOITTAUDU mukaan tästä!

JUHANNUKSEN TEEMAVIIKKO ma-to 17.-20.6. Koko Perheelle
Päivittäin vaihtuva teema tekee viikosta yllätyksellisen. Ohjelma soveltuu ajanviettoon koko perheelle tai toimii, kuten Päiväleirit! Ilmoita lapsi päiväksi, kahdeksi tai vaikka koko viikoksi! Päivistä löytyy ohjattua ohjelmaa sekä omatoimisia toimintoja. Pääsymaksu kattaa päivän ohjelman ja materiaalit.
ILMOITTAUDU mukaan tästä!