TIEDOTTEET

TIEDOTE 16.3.2020

Teatteri Soittorasia noudattaa Suomen hallituksen päätöstä sulkea teatterit ja muut kulttuuritilat. Teatterillemme ja sen toiminnan jatkumiselle on tärkeintä, että epidemia saadaan pysäytettyä.

Valitettavasti TeatteriTalon esitykset, tapahtumat, tilaisuudet sekä Teemasynttärit ovat peruttu ajalla 13.3.-13.4. Mikäli tilanne muuttuu voidaan ohjelmistoa jatkaa. Tällä hetkellä tänä keväänä ei nähtäisi Viiru-kissan syntymäpäiviä tai perinteistä Suurta Munanmetsästystä.
Tällä viikolla PE 20.3. juhlitaan Kansainvälistä Lastenteatteripäivää, hyvin poikkeuksellisissa olosuhteissa. Teatterin väki virittelee yllätystä perjantaille, jotta lastenteatteria olisi saatavissa kaikille, juhlapäivänä!

TPO ~ Teatteritaiteen perusopetus
On siirtynyt jo positiivisin mielin etäopetukseen. Käytettävistä välineistä informoidaan oppilaita ja vanhempia tämän viikon aikana. Olettehan yhteydessä ryhmän opettajaan, mikäli ette ole saaneet viestintää sähköpostitse! Kannustamme henkilökuntaa kuin oppilaita suhtautumaan uuteen oppimisen aikaan ennakkoluulottomasti ja tarttumaan siihen innolla ja uteliaisuudella. Kokemuksia ja tekemisen hetkiä kannattaa merkitä somessa tunnuksin #teatterisoittorasia #teatteriakotona #tpo

Toivotamme kaikille tsemppiä ja kärsivällisyyttä poikkeukselliseen aikaan! Pidetään huolta toisistamme ja voikaa hyvin, toivottavasti tapaamme taas pian!

TIEDOTE 15.3.2020

Hyvä Teatteri Soittorasian asiakas, TPO:n oppilas sekä heidän vanhemmat,

Koko Suomea ja maailmaa puhuttaa sekä huolestuttaa koronaviruksen aiheuttama pandemia. Asiakkaidemme, oppilaidemme sekä henkilökuntamme terveys ja turvallisuus on meille kaikkein tärkeintä! <3

Seuraamme tilannetta jatkuvasti, että lukuvuotta voidaan jatkaa toistaiseksi. Tilanne päivitetään viikoittain!

Teatteri suosittaa huolehtimaan käsihygieniasta sekä yskimään ja niistämään oikein! Mikäli tunnet olosi kipeäksi, ethän osallistu toimintaan!
TeatteriTalon siivousta on tehostettu mm. pintojen puhdistuksen osalta ja tästä eteenpäin siirrymme käyttämään käsipaperia pyyhkeiden sijaan. Ohje käsienpesuun: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/infektioiden-ehkaisy-ja-torjuntaohjeita/kasienpesu-ja-yskiminen

Noudatamme Porvoon kaupungin tilanneohjeistusta, sekä Aluehallintoviranomaisten päätöksiä:
> www.avi.fi
> www.porvoo.fi/uutiset

TOIMENPITEET 15.3. ALKAEN:

  • TPO-toiminta siirtyy etäopetukseen toistaiseksi, alkaen välittömästi. Ohjeistus toimintaan osallistumisesta toimitetaan vanhempien sähköpostiin!
  • Ulkomailta palaavat perheet, lapset sekä nuoret eivät voi osallistua toimintaan seuraavaan 14 vuorokauteen! Ilmoitattehan matkalta paluusta opettajalle tai Teatterin Infoon!
  • Muistathan ilmoittaa poissaoloista sairastumisen vuoksi! Oppilaat voivat myös itse ilmoittaa poissaoloista Whats-app-ryhmien välityksellä!  
  • Keväällä aloittaneiden ja lukukausittain-ilmoittautuvat ryhmät siirtyvät juuri laskutukseen. Tilanne on harmillinen, mutta toivomme teidän ymmärtävän tilanteen haastavuuden. Osallistumismaksujen suorittaminen helpottaa Teatterin toiminnan jatkuvuutta sekä takaa toiminnan normalisoitumisen, kun tilanne helpottuu. Ilmoitathan ystävällisesti, mikäli tarvitsette maksuaikaa tai järjestelyä maksun suorittamiseen.
  • Seuraava tilannekatsaus viimeistään SU 22.3.2020 klo 18:00